Cumhuriyet Ortaokulu

Vizyon: Vizyonumuz Teknolojik gelişmeleri takip edip uygulanan, sevgi ve hoşgörü iklimi soluklayan bir kurum olarak vatansever, çalışkan, üretken hür iradeli ve düşüncelerini ifade yetisine sahip bireyler yetiştirmektir

Misyon: Kendisini, ailesini, milletini ve yurdunu seven ve daima yüceltmeye çalışan, sorumluluklarının farkında, çağın gereklerini yerine getirebilecek bilgi ve beceri düzeyine sahip, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, ahlaklı, çalışkan, demokratik bireyler yetiştirmek. Toplam Kalite yönetimini benimseyerek en üst standartlarda eğitim ve öğretim yapmak. Uygulanan eğitim metotları ve sosyal aktiviteler ile üstün başarılar elde ederek ülkemizde eğitim ve öğretim alanında lider bir kurum olmak.

Başarılar: ...

Isınma: Okulumuz doğalgaz ile ısıtılmaktadır.
Sportif Etkinlikler: Badminton-Bocce-Dart-Güreş
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://tasovacumhuriyetoo.meb.k12.tr

Adres - Tepe Mah. Yavuz Selim Cad. No1 Taşova/AMASYA

Yerleşim Yeri - Amasya / Taşova

Adres - Tepe Mah. Yavuz Selim Cad. No1 Taşova/AMASYA

Ulaşım Kara yolu ile

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 50 km uzaklıktadır. İlçe şehir merkezindedir.